bjj perusteet alkeiskurssi kamppailulaji

BRASILIALAISEN JIUJITSUN PERUSKURSSI

Brasilialaisen Jujutsun eli BJJ:n peruskurssilla opit Brasilian jiujitsun ja lukkopainin tärkeimpiä lainalaisuuksia. Samalla kunto kasvaa kohisten. Kurssilla opitaan alasvientejä, liikkumista, kuristuksia ja lukkoja.

Brasilian jiujitsu on tehokas ja mukaansatempaava mattokamppailulaji joka toimii myös itsepuolustuksessa. Lajia voi harjoitella kilpaillakseen tai kuntoa ylläpitääkseen.

Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua jatkavien harjoituksiin joita salillamme järjestetään päivittäin, myös aamuisin. Mukaasi tarvitset liikuntavaatetuksen (shortsit, verkkarit ja t-paita). Ikäraja 13 v.

Syyskauden 2020 erikoistarjouksena saat koko syyskauden 120euron peruskurssimaksulla. Kausimaksu oikeuttaa treenaamaan myös muilla tunneillamme joihin sinulla on tarvittavat valmiudet (Vapaaottelu, Thainyrkkeily ja Lukkopaini) ja peruskursseilla sekä kuntoliikuntatunneilla. Treenaa siis nyt koko loppuvuosi samalla 120 € hinnalla (normaali hinta 250 € + 20 €)!!!

Kurssin ohjaa mustavöisten hallitseva (avoin- ja oma painoluokka) suomenmestari Aleksi Ruuskanen
Aloitus maanantaina 31.8.2020 (kesto noin 2 kk + treenaat koko loppuvuoden samalla hinnalla)

Hinta: 120 €

Maanantai klo 19:30-20:45
Keskiviikko klo 19:00-20:15

SYYSKAUDEN 2020 ENSIMMÄINEN PERUSKURSSI ALKAA 31.8.2020

Oman paikkasi kurssilla varmistat ilmoittautumalla myClub- järjestelmässä tapahtumaan. Voit kokeilla lajia ensimmäisen viikon, eli pelkkä ilmoittautuminen ei sido mihinkään.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

(mikäli et jostain syystä halua jatkaa kurssia ILMOITA vain asiasta meille.)